• СОУ „Гоце Делчев“ - Валандово

Проекти

Erasmus+

 • Мултимедија

  Read more
 • Реализирани проекти

  Проект „Од идеја до успешен агробизнис“  …

  Read more
 • Брошури

  Read more

Мултимедија

 • Екскурзии
 • Спортски активности
 • Дел од нашите предавања
 • Меѓународен ден за лицата со посебни потреби
 • Активности на учениците од СОУ „Гоце Делчев“ Валандово
 • Дестилација на алкохол во училишната винарија "Бахус" при СОУ "Гоце Делчев-Валандово
 • Матурска парада 2016
 • Патронат 2016
 • Екскурзии
 • Спортски активности
 • Дел од нашите предавања
 • Меѓународен ден за лицата со посебни потреби
 • Активности на учениците од СОУ „Гоце Делчев“ Валандово
 • Дестилација на алкохол во училишната винарија "Бахус" при СОУ "Гоце Делчев-Валандово
 • Матурска парада 2016
 • Патронат 2016

Контакт

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Предмет

Вашата порака

Our Address
СОУ „Гоце Делчев“
Ул. „Првомајска“ - бр. 3 - Валандово, 2460
Phone
Тел: 034 382 031; Факс: 034 382 055
Email Us
dsuvalandovo@t-home.mk