Државен натпревар на училишни оркестри

На Државниот натпревар на училишни оркестри – бендови што минатиот викенд се одржа во Скопје , 
“АГРАР – БЕНД“ од СОУ “Гоце Делчев“ Валандово постигна извонреден успех освојувајќи го ВТОРОТО МЕСТО. Под менторство на предметниот наставник по музичка уметност Младен Костадинов бендот го сочинуваат учениците : Весна Узунова, Патриција Петкова, Катерина Јовановиќ и Трајче Стојанов.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *