Државен натпревар на училиштата од земјоделско-ветеринарната струка

На 24.04.2019 во Прилеп се одржува 49 -от Државен натпревар на училиштата од земјоделско-ветеринарната струка.

На “49 -от Државен натпревар на учениците од земјоделско- ветеринарната струка” што
се одржа во Прилеп, учениците од СОУ “Гоце Делчев” Валандово ги постигнаа следните резултати : 
– СЕМРА МАМУТОВА во дисциплината управување со трактор – женски, го освои ВТОРОТО место;
– ЗУБЕЈДЕ РЕЏЕПОВА во дисциплината калемење, го освои ТРЕТОТО место;
– АЛПАЈ МУРАДОВ во дисциплината управување со трактор – машки, го освои ТРЕТОТО место.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *