„Исти сме, иако на различен начин учиме“ – Литванија

Еразмус проектите се уште еден доказ дека не секоја училница има четири ѕида. Децата од нашето училиште заедно со соученици од Полска, Романија, Бугарија и Литванија оваа седмица учат и обавуваат активности заедно во Литванија.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *