Математички хепенинг „Ден на бројот Пи“

На 14.03.2019 ученици од нашето училиште беа дел од Математичкиот хепенинг „Ден на бројот Пи“ кој се одржа во Богданци. Учествуваа 17 екипи и нашата екипа ги освои 3-то и 4-то место. На секој учесник му беше доделена и пофалница.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *