Мултимедија

Патронат 2017

 

Чевствување на патрониот празник на училиштето „4 ти Мај“ денот на кој што се одбележува смртта на великанот Гоце Делчев чие што име го носи училиштето. По тој повод беше одржана културно-забавна и спортска прграма.

Posted by СОУ „Гоце Делчев“ – Валандово on Tuesday, May 9, 2017

 
 

Матурска парада

Ученички екскурзии

Наставнички екскурзии

Дел од нашите предавања

Спортски активности

Меѓународен ден за лицата со посебни потреби

Дел од натпреварите 2016/17

Активности на учениците од СОУ „Гоце Делчев“ Валандово

 

 

Можностите кои ги нуди валандовската гимназија за идните средношколци

 

 

Гостување на ТВ НОВА 12 – Гевгелија

 

 

Дестилација на алкохол во училишната винарија “Бахус” при СОУ “Гоце Делчев-Валандово

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *