Обука за наставници

На 16 и 17 март во Струмица беше одржана обука за наставниците од училиштето на тема “Тимска работа” со цел зајакнување на капацитетите на наставниот кадар.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *