обука за ПРВА ПОМОШ

На 24.02.2020г во училиштето во рамките на соработката со ОО на Црвен крст Валандово за учениците беше реализирана обука за ПРВА ПОМОШ. Предавач пред учениците беше д-р Кирчо Стојчевски.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *