Обука : Управување со време

Викендот што измина на 16 и 17 февруари, продолжија активностите од проектот Мерка -3 финансиран од МОН. Се реализираше обука за четвртата група ученици на тема ” Управување со време “.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *