Одбележување на празникот Св. Трифун

Во СОУ „Гоце Делчев“ учениците од лозаро-винарскиот образовен профил на 14.02.2020 го одбележаа празникот Св. Трифун со закројување на лозјето во училишната економија.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *