Посета на детска градинка -“Калинка”

Во рамките на програмата по наставниот предмет Педагогија, денес учениците од трета година гимназиско образование заедно со своите наставници беа во посета на детската градинка “Калинка” во Валандово.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *