Проекти

Иновативен начин на производтво и пласман на земјоделски производиЕразмус +Истражи ја својата најблиска околина и откриј ги нејзините најопасни и најштетни ефектиМеѓуетничка интеграција

Еразмус+

Зошто не? – Драгана Кнежевиќ (на македонски) | Why say no? – Dragana Knezevic (English)

The consumption of alcohol, cigarettes and drugs – Jovan Getov

Повеќе…

Во рамките на проектот – мултиетничка интеграција во образованието, учениците и наставниците од СОУ „Гоце Делчев“ – Валандово имаат обврска да спроведат неколку активности во текот на учебната година.

Еве дел од активностите на овој проект:

 
6
17
19
7
8
21
18
28
29
30
31
32
33
34
 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *