Регионален натпревар (Олимпијада) по француски јазик

Во сабота, 22.02.2020г., во Струмица се одржа Регионалниот натпревар (Олимпијада) по француски јазик за средните училишта. Нашата ученичка Елена Гребенакова од III година гимназија под менторство на наставникот Костадинка Андонова го освои ПРВОТО МЕСТО во категоријата-Класична гимназија и се стекна со право на учество на Државен натпревар (Олимпијада) по француски јазик што ќе се одржи во месец март.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *