Резултати од јавен повик

СОУ „Гоце Делчев“ добитник на средства за реализација на активности кон придонесуваат за развој и унапредување на мултикултурализмот, меѓуетничката интеграција и толеранција
http://www.mon.gov.mk/…/2014…/vesti-i-nastani/2660-2018-2055

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *