“Сјајот на природата” во Хрватска

25.03.2019 Македонија, Бугарија, Хрватска, Франција, Италија и Англија како партнери од проект на Ерасмус плус – “Сјајот на природата” престојуваат во Хрватска и ќе работат, посетуваат и истражуваат под едно знаме – знамето на соработката и пријателството.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *