Учениците од СОУ „Гоце Делчев“ Валандово гости во ТВ Емисијата Ѕвон на МРТ 03.02.2020

Денес учениците од нашето училиште беа гости во емисијата ЅВОН на МРТ каде што имаа можност да ги презентираат активностите кои што ги реализираат во училиштето.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *