23Април – ден на книгата

Светскиот ден на книгата, 23 април, денес беше одбележан со предавање кое го одржа проф. д-р Јордан Стојаноски на тема “Убавината во светската литература”. Преполната училница сведочи само за едно, учениците сакаат да читаат и својата иднина ја гледаат само преку книгата.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *