Реализирани проекти

Проект „Од идеја до успешен агробизнис“

 
 
 

Проект „Бахус“ – Вина

 

Учениците од СОУ „Гоце Делчев“ – Валандово го реализираа проектот „Бахус“ – Вина финансиран од ЕУ, Erasmus+ и Националната Агенција за европски образовни програми и мобилност.

54
50
51
53
52
49
48
47
45
46
44
42
43
39
40
41
37
38
36
34
35
33
31
29
32
30
27
28
26
24
25
22
21
20
23

Културни споменици и активности при реализација на проктот „Бахус“ – Вина во Тенерифе – Шпанија, финансиран од ЕУ, Erasmus+ и Националната Агенција за европски образовни програми и мобилност.

2
3
7
5
6
4
8
9
10
12
11
14
13
16
15
19
18
21
20
17
22
24
23
28
26
25
27
30
29
31
36
37
32
33
34
35
38
40
39
41
44
42
43
45
46
52
47
51
49
48
50
53
55
57
59
54
56
58
61
65
60
64
62
63
66
67
68
69
71
70
73
72
74
76
75
78
77
80
79
81
82
83
84
85
87
86
88
89
91
90
92
93
96
94
95
98
99
97
100
104
102
101
105
103
106
107
109
108
112
111
110
113
114
115
118
117
116
 

Проект „Заедно ние можеме“

 

Од проектот „Заедно ние можеме“, добиен од Националната Агенција на РМ по програмата Еразмус+, ученици од СОУ „Гоце Делчев“ – Валандово поминаа една незаборавна недела во Таранто, Италија. Таму го посетија училиштето „Платеја“ и имаа заеднички часови и работилници со ученици од шест други држави: Романија, Италија, Полска, Бугарија и Турција.

1
4
3
5
2
7
6
8
9
12
13
11
15
10
14
18
20
16
19
21
17
22
23
24

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *