Back

Локација

Адреса: Ул. „Првомајска“, бр. 3, 2460 Валандово, Северна Македонија

Контакт инфо

Телефон: +389 (0)34/382-031
Факс: +389 (0)34/382-055
Mail: sou-gocedelchev-valandovo@schools.mk

Работно време

Понеделник-Петок: 07:00 - 15:00

Пополнете го формуларот подолу и добијте ги вашите потребни информации.