Back
23
декември
event-4
Build Education Website Using WordPress
08:00 - 17:00
Chicago, US

Tech you how to build a complete Learning Management System with WordPress and LearnPress.

23
декември
event-2
World Data Summit
08:00 - 17:00
Vancouver, Canada

Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris itae erat conuat

04
мај
1
Свечена академија – 50 години јубилеј и Патрон празник
19:00 - 10:00
Валандово, СОУ

Средното општинско училиште „Гоце Делчев“ од Валандово Ве поканува на свечена академија по повод патрониот празник на училиштето и 50-годишниот јубилеј на гимназијата, на...

19
април
Obuka3
Обука на тема Специјална едукација и Аутизам
10:00 - 12:00
Валандово, СОУ

Во организација на СОУ Гоце Делчев Валандово и ViModo Research and Education Hub од Кипар во просториите на нашето училиште се спроведе обука на...

15
март
Predavanje3
Доживотното учење ги унапредува компетенциите коишто им се потребни на наставниците
10:00 - 12:00
Валандово, СОУ

Доживотното учење ги унапредува компетенциите коишто им се потребни на наставниците

25
јуни
event-2
Introduction to Study Skills
08:00 - 17:00
Paris, French

Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris itae erat conuat

30
септември
event-7
Building Assignment Writing Skills
08:00 - 17:00
London, UK

Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris itae erat conuat

15
октомври
courses-5
Autumn 2022
08:00 - 17:00
Venice, Italy

Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris itae erat conuat

30
септември
courses-14
Summer School 2022
08:00 - 17:00
NewYork, USA

Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris itae erat conuat

15
август
event-1
Data Science and Fake News
07:00 - 06:00
Berlin, Germany

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the...