Back

Запиши се

Избери една од програмите и струките на СОУ „Гоце Делчев“ Валандово.

HomeУписи

Информации за запишување

Информации и потребна документација при запишување на некои од нашите програми и струки во СОУ „Гоце Делчев“ – Валандово во учебната 2023-2024 година.

admission-page-2-1.png
Организирани курсеви за подобро совладување на знаењето потребно при запишување
admission-page-2-2.png
Финансиска исложеност во процесот на учење во нашето училиште
admission-page-2-3.png
Процесот на запишување се состои од неколку чекори, сосема јасен и транспарентен

Социјални медиуми